‹ Terug naar alle regionale pacten

E-healthweek 20 t/m 26 januari 2018

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Door heel Nederland worden daarom activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden te laten ervaren.

E-healthweek 20 t/m 26 januari 2018

Net als vorig jaar vindt van 20 t/m 26 januari 2018 de e-healthweek plaats. Met als doel zoveel mogelijk patiënten, zorgverleners en burgers laten ervaren wat e-health voor hen kan betekenen. Het is een initiatiefvanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving.

Verschillende initiatieven en organisaties presenteren zich tijdens de EHW18, waaronder ook koplopers uit het Zorgpact. De activiteiten variëren van kleine toepassingen op een tablet tot grotere events. Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden en wie er deelnemen? Klik hier. Of wil je tijdens de EHW18 laten zien wat e-health is en hoe het werkt vanuit jouw koploperschap of uit de regio? Lees hier meer en meld je aan als partner.

Vanuit het Zorgpact nemen deel:


Gerelateerd aan