‹ Terug naar alle regionale pacten

Kopgroepontmoeting in Breda (Zuid)

Op donderdag 29 maart organiseert het Zorgpact een Kopgroepontmoeting in Breda voor koplopers van het Zorgpact uit de zuidelijke helft van Nederland waarin zij kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Kopgroepontmoeting in Breda (Zuid)

Het thema van deze Kopgroepontmoeting is 'Toekomstgericht aan de slag!' Een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te maken met nieuwe koplopers. Dit voorjaar geven we graag gehoor aan de wensen om de Kopgroepontmoeting op twee locaties in het land te organiseren. We organiseren de ontmoetingen samen met koplopers Zorgtrainingscentrum (op 27 maart in Zwolle) en GET-Lab (op 29 maart in Breda). Je kan zelf kiezen welke dag en (deel)programma jou aanspreekt of past in je agenda. Meer informatie over aanmelden vind je onderaan dit bericht.

Programma

In het programma is ruimte om in de keuken te kijken bij de zorgtechnische labs van de twee koplopers en in gesprek te gaan over opleiden van studenten en professionals in een labomgeving. Daarnaast zijn er ook inspirerende voorbeelden van nieuwe Koplopers en is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 - 13.00u Inloop / netwerklunch

13.00 - 13.05u Welkomstwoord

13.05 - 13.25u Margo van der Put (directeur Sociale studies Avans) in gesprek met Doekle Terpstra (aanjager Zorgpact) over ‘Hoe werkt samenwerking in de regio?’

13.25 - 13.45u Update Zorgpact

13.45 - 14.00u Pitches nieuwe koplopers (o.a. Zorgwacht, ZIC Parnassia, TOP College, academie voor Zorg en Welzijn, Carrière Switches en Praktijkroute Leerwerkbedrijf Cordaan)

14.00 - 14.45u On tour met o.a. studenten en docenten @GET-Lab (‘You win some, you learn some - Lessons learned in het GET-lab: zorgtechnologie in onderwijs en praktijk' door Miriam Reelick) 

14.45 - 15.00u Pauze

15.00 - 15.45u Zelf aan de slag! Delen van geleerde lessen en inspirerende voorbeelden 

- Deelsessie 1: Hoe meet je impact van samenwerking? Gedeelde meetinstrumenten uit de Kopgroep  - door Wendy Kemper-Koebrugge (Zorgalliantie.nu)

- Deelsessie 2: Samen in gesprek: Hoe betrek je docenten en/of zorgprofessionals (van partners) bij het zorgtechnisch lab? - door Miriam Reelick

15.45 - 16.00u Terugkoppeling en afsluiting

16.00 - 16.30u Borrel

Locatie en aanmelden

De Kopgroepontmoeting op dinsdag 27 maart vindt plaats bij het GET-Lab (Hogeschoollaan 1, 4818 CR) in Breda. De ontmoeting is enkel bedoeld voor koplopers van het Zorgpact. Die kunnen zich aanmelden via dit formulier.