‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Agenda
  • Kopgroepontmoeting in Zwolle (Noord)

Kopgroepontmoeting in Zwolle (Noord)

Op dinsdag 27 maart organiseert het Zorgpact een Kopgroepontmoeting in Zwolle voor koplopers van het Zorgpact uit de noordelijke helft van Nederland waarin zij kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Kopgroepontmoeting in Zwolle (Noord)

Het thema van deze Kopgroepontmoeting is 'Toekomstgericht aan de slag!' Een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te maken met nieuwe koplopers. Dit voorjaar geven we graag gehoor aan de wensen om de Kopgroepontmoeting op twee locaties in het land te organiseren. We organiseren de ontmoetingen samen met koplopers Zorgtrainingscentrum (op 27 maart in Zwolle) en GET-Lab (op 29 maart in Breda). Je kan zelf kiezen welke dag en (deel)programma jou aanspreekt of past in je agenda. Meer informatie over aanmelden vind je onderaan dit bericht.

Programma

In het programma is ruimte om in de keuken te kijken bij de zorgtechnische labs van de twee koplopers en in gesprek te gaan over opleiden van studenten en professionals in een labomgeving. Daarnaast zijn er ook inspirerende voorbeelden van nieuwe Koplopers en is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 - 13.00u Inloop / netwerklunch

12.40 - 12.50u Handtekeningsessie nieuwe partners van koploper Zorgtrainingscentrum met Theo Rietkerk (CvB) 

13.00 - 13.05u Welkomstwoord

13.05 - 13.25u Doekle Terpstra (aanjager Zorgpact) in gesprek met Theo Rietkerk (vz CvB Landstede Groep) over ‘Hoe werkt samenwerking in de regio?'

13.25 - 13.45u Update Zorgpact

13.45 - 14.00u Pitches nieuwe koplopers (o.a. Zorgwacht, Praktijkleerroute Zorg en Welzijn, TOP College, academie voor Zorg en Welzijn, Carrière Switches, Op Stap en Praktijkroute Leerwerkbedrijf Cordaan)

14.00 - 14.45u On tour met o.a. studenten en docenten @Zorgtrainingscentrum (‘Zorgtechnologie: voel, ervaar, deel en kijk vooruit!’ door Jolanda van Til) 

14.45 - 15.00u Pauze

15.00 - 15.45u Zelf aan de slag! Delen van geleerde lessen en inspirerende voorbeelden 

- Deelsessie 1: Hoe meet je impact van samenwerking? Gedeelde meetinstrumenten uit de Kopgroep  - door Jelly Zuidersma (NetwerkZON) en Monique Mensen (Professioneel Samenwerken in de Wijk)

- Deelsessie 2: Samen in gesprek: Hoe betrek je docenten en/of zorgprofessionals (van partners) bij het zorgtechnisch lab? - door Jolanda van Til

15.45 - 16.00u Terugkoppeling en afsluiting

16.00 - 16.30u Borrel


Locatie en aanmelden

De Kopgroepontmoeting op dinsdag 27 maart vindt plaats bij het Zorgtrainingscentrum (Dr. van Heesweg 1a, 8025 AB) in Zwolle. De ontmoeting is enkel bedoeld voor koplopers van het Zorgpact. Die kunnen zich aanmelden via dit formulier.