‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Gratis lespakket Zorg en Welzijn voor VMBO, HAVO en VWO

Gratis lespakket Zorg en Welzijn voor VMBO, HAVO en VWO

Regionale werkgeversorganisaties hebben de handen ineen geslagen en een lespakket ontwikkeld voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo. Op deze manier willen ze leerlingen enthousiast maken voor een loopbaan in Zorg en Welzijn en ze voorbereiden op een goede beroepskeuze, want de sector Zorg en Welzijn verandert in rap tempo.

Gratis lespakket Zorg en Welzijn voor VMBO, HAVO en VWO

Zorg en Welzijn is volop in beweging. De sector ondergaat veel ontwikkelingen, zo veranderen bestaande beroepen en ontstaan er nieuwe functies. Daarom is het van belang om jongeren hierin mee te nemen en voor te bereiden op een goede beroepskeuze.

Het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ informeert, inspireert en interesseert jongeren voor de sector Zorg en Welzijn. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld een poll invullen op hun mobiel, met vragen of ze over humor, lef, nieuwsgierigheid en creativiteit beschikken. Eigenschappen die goed van pas komen bij het werken in de sector Zorg en Welzijn.

Het gratis lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’, is vanaf september beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan vanaf nu besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar).