‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Minister De Jonge en staatssecretaris Blokhuis op Landelijke Werkdag Zorgpact

Minister De Jonge en staatssecretaris Blokhuis op Landelijke Werkdag Zorgpact

Minister Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis van het ministerie van VWS komen op woensdag 6 december 2017 de Landelijke Werkdag Zorgpact afsluiten. Op deze dag verwachten we zo'n 500 bezoekers die werken aan betere zorg voor iedereen door zorg/welzijn, onderwijs en overheid krachten te laten bundelen.

Minister De Jonge en staatssecretaris Blokhuis op Landelijke Werkdag Zorgpact

De derde editie van de Landelijke Werkdag Zorgpact staat in het teken van resultaten van regionale samenwerkingen tussen zorg/welzijn, onderwijs en overheid. Bestuurders, beleidsmakers, projectleiders, professionals en studenten komen bijeen om hun opbrengsten en ervaringen te delen.


Het is een echte werkdag, dus bezoekers kunnen die resultaten en ervaringen zien, proeven en beleven. Bijvoorbeeld door zich in een denktanksessie met collega's te buigen over een veel voorkomend vraagstuk, vernieuwers te interviewen of een ervaringssessie te doen in het Pop-up lab. Ook kunnen bezoekers zichzelf vereeuwigen op de Wall of fame van regionale samenwerkingen, vragen en ideeën bespreken bij de EHBS-post en zelf het vervolg vormgeven in Toekomstmuziek. Het complete programma is te vinden op www.landelijkewerkdagzorgpact.nl


De dag wordt afgesloten met een terugkijk op de getoonde resultaten en een blik op de toekomst van de Zorgpactbeweging. Minister Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis van het ministerie van VWS zijn hier ook bij aanwezig.


Nog niet aangemeld? Grijp dan de laatste strohalm en geef u nog snel op via het aanmeldformulier!