‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Nieuwe Zorgpactwebsite met inspirerende verhalen gelanceerd

Nieuwe Zorgpactwebsite met inspirerende verhalen gelanceerd

Op 9 oktober is de nieuwe website van het Zorgpact gelanceerd. Op deze website zijn verschillende artikelen, nieuwsberichten en interviews te vinden over succesvolle samenwerking tussen zorg en welzijn, onderwijs en overheid.

Nieuwe Zorgpactwebsite met inspirerende verhalen gelanceerd

Lancering

Leerbedrijf 'De Koperhorst' Logement 't Heerepoortje heeft de primeur: deze Koploper staat centraal in het eerste verhaal op de nieuwe website van het Zorgpact. In Amersfoort, middenin de woonkamer van het leerbedrijf, wordt met een druk op de knop het interview online gezet. In het verhaal komen een werkcoach, teamleider en student aan het woord over hun ervaringen bij het unieke leerbedrijf. In plaats van regulier onderwijs met een tienweekse stage, volgen studenten hun opleiding in de praktijk, gedurende twee jaar bij het leerbedrijf van de Koperhorst. De resultaten: meer aandacht voor de cliënt, goed opgeleide startende professionals en afgestudeerden die een baan hebben of doorleren. 

Op de nieuwe website staan de verhalen
uit de regio centraal

Verhalen uit de regio

Het verhaal van de Koperhorst staat niet op zichzelf: overal in het land werken verschillende partijen hard samen aan de zorg van de toekomst.
Het Zorgpact wil deze samenwerkingen versterken, een podium geven en anderen inspireren tot samenwerking. Op de nieuwe website staan de verhalen uit de regio centraal. Kijk op www.zorgpact.nl en scroll naar beneden om alle verhalen te bekijken!